Domino’s ontwikkelt Easy Order-knop

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Domino’s heeft een apparaat ontwikkeld waarmee klanten uit het Verenigd Koninkrijk hun favoriete pizza kunnen bestellen met slechts één druk op de knop. Dit meldt RetailNews. Domino’s maakt door middel van deze Easy Orderknop het bestellen nog eenvoudiger voor de klanten. In een kleine pizzadoos zit deze Easy Order knop verpakt. De knop is door middel van bluetooth verbonden met de smartphone van de gebruiker. Zij moeten wel beschikken over een speciale applicatie van Domino’s waar ze eerst eenmalig thuisadres, creditcardgegevens en hun favoriete pizza moeten invullen.

Op het moment dat de gebruiker op de knop drukt, wordt de bestelling geplaatst bij het dichtstbijzijnde Domino’s restaurant. Als de knop rood kleurt, is de bestelling succesvol geplaatst en kan de klant de pizza snel thuis verwachten.

Er is maar een beperkt aantal van deze knoppen ontwikkeld. Fans van Domino’s maken kans om de knop te winnen. De knop is ook digitaal beschikbaar via de Easy Order-app, die door iedereen is te downloaden.

Meerdere organisaties hebben deze fysieke knoppen ontdekt. Zo heeft Amazon onlangs een knop ontwikkeld voor wasmachines, waarmee consumenten met zo’n fysieke knop nieuw wasmiddel kunnen bestellen. Met de Netflix-button kunnen mensen de lichten in de kamer dimmen, eten bestellen en Netflix aanzetten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website