Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Domino’s Pizza CEO Andre ten Wolde: “Er bestaat geen online of offline”

Franchiseformule Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 14.000 vestigingen en is actief in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 240 vestigingen. De pizzaformule heeft een geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks alleen al in Nederland zo’n 15 miljoen pizza’s bezorgen. Hoewel Domino’s Pizza Nederland sinds april 2006 onderdeel is van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE), opereert het merk volledig zelfstandig. Sterker nog; Domino’s Nederland is voor de andere landen het schoolvoorbeeld wanneer het gaat om e-commerce.

“Wij maken geen onderscheid tussen online en offline. Al onze processen zijn geïntegreerd. Zowel aan de achterkant als naar klanten toe. We danken ons succes aan het feit dat we continu bezig zijn om onszelf te ontwikkelen op digitaal vlak en dit tegelijkertijd niet los te zien van onze fysieke winkels”, aldus Andre ten Wolde, CEO van Domino’s Pizza Nederland.

Tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag zal de CEO zijn visie en formule specifieke ervaringen op het gebied van e-commerce aan u komen presenteren. Klik hier om u aan te melden voor de Netwerkmiddag. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De Netwerkmiddag vindt plaats bij Hotel New York te Rotterdam op 22 maart a.s. van 13.00 tot 18.00 uur. Deelname is uitsluitend voor franchisegevers en personen werkzaam binnen het management van een franchiseformule.

De Netwerkmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door AG Hart Advocaten, Capital Circle en De Nationale Franchise Gids.

×