Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Domino’s Pizza groeit flink in bezorging en locaties

Franchiseformule Domino’s Pizza realiseerde in Europa (Benelux, Frankrijk, Duitsland en Denemarken) een sterke omzetgroei van 5,1% (tot € 749,1 miljoen). De online sales groeiden met 19,1%. Vanwege corona groeide het aantal bezorgorders boven de 70% en in sommige landen zelfs boven de 80%. Ook het aantal vestigingen groeide met 78 vestigingen.
Groei delivery en opening nieuwe winkels

Ondanks de corona kon de pizzaformule vestigingen blijven openen. In Europa kwamen er in totaal 78 nieuwe vestigingen bij, waarvan 32 in de Benelux, 21 in Frankrijk en 13 in Duitsland. Mede door deze groei en de groei in delivery steeg ook de vraag naar extra personeel. André ten Wolde, CEO Europa: “Om de groei mogelijk te maken, hebben we veel nieuwe mensen aangenomen. Daar ben ik enorm trots op. Binnen DPE werden er 13.000 nieuwe banen gecreëerd, waarvan +/- 2.000 in Nederland.”

“Door voort te bouwen op eerdere investeringen in digitale innovaties en ons snel aan te passen aan de nieuwe normen, wisten we niet alleen mooie resultaten te behalen, maar was er ook veel aandacht voor het welzijn van onze mensen, klanten en lokale gemeenschappen. Als ik terugkijk naar de afgelopen maanden, ben ik trots op wat onze mensen hebben bereikt”, aldus Ten Wolde.

De komende maanden blijft Domino’s zich verder inzetten om de veiligheid van haar mensen, klanten en omgeving te garanderen. De groeiambities blijven ongewijzigd. Domino’s wil de komende jaren doorgroeien van 400 vestigingen in de Benelux naar 600.

×