Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Domino’s Pizza introduceert bestellen via sms

Bij franchiseformule Domino’s Pizza kan men nu ook via de sms pizza bestellen. Deze functionaliteit is, in navolging van Amerika en Australië, sinds 11 juli jl. beschikbaar gesteld in Nederland.

Klanten kunnen door middel van één sms hun favoriete bestelling plaatsen. De bestelling die eerder online is geregistreerd als favoriet wordt dan in behandeling genomen. Domino’s Pizza introduceert hiermee een nieuw bestelsysteem in Nederland.

CEO André ten Wolde geeft aan dat gebruiksvriendelijkheid en gemak voor de klant steeds belangrijker wordt en daar is dit systeem een goed voorbeeld van. “We hebben bewust gekozen voor bestellen via sms, omdat we een zo breed mogelijk publiek willen aanspreken en hierdoor ook klanten zonder smartphone kunnen bestellen”, aldus de CEO.

Domino’s Pizza wil het bestellen van pizza’s zo gemakkelijk en transparant maken voor iedereen. Daarom loopt het graag voorop in de technologische en innovatieve ontwikkelingen. Eerdere initiatieven van de pizzaformule is het ontwikkelen van een zelf rijdende robot die pizza’s bezorgt en de Pizza Tracker, waarmee de klant het bestelproces nauwlettend in de gaten kan houden. In Australië maakt Domino’s gebruik van satellietbeelden om de klanten te volgen. Wanneer de klant de winkel nadert, kan er tot het laatste moment gewacht worden om de pizza in de oven te schuiven.