Domino’s Pizza opent 195e vestiging met pizzatheater

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Domino's Pizza

Franchiseformule Domino’s Pizza opende onlangs de 195e vestiging in Oss. Deze vestiging in Oss beschikt over een pizzatheater. Klanten kunnen hier inzien hoe de pizza wordt bereid en welke ingrediënten er worden gebruikt.

Een woordvoerder van Domino’s Pizza legt uit: “Het maken van elke pizza wordt met trots getoond, vanaf het bolletje deeg.” Elke pizza van de franchiseformule wordt vers bereid. “Door de snelle service van Domino’s kan het idee gewekt worden dat Domino’s met diepvries pizza’s of deeg werkt. Het tegendeel is echter waar; Domino’s maakt enkel gebruik van vers deeg, en alle pizza’s worden pas bereid op het moment dat de bestelling wordt geplaatst”, aldus de woordvoerder.

In de nieuwe vestiging in Oss kan de klant dus meekijken met dit hele proces. Franchisenemer Herman Derkx is enthousiast over het pizzatheater. ‘’Het allerleukst aan werken bij Domino’s vind ik het leveren van heerlijke pizza’s en te zien hoe de klant hier tevreden mee naar huis gaat. Hoe leuk is het dat dit nu nog zichtbaarder wordt voor de klant? Ik denk dat hoe meer het proces zichtbaar is voor de klant, des te groter het vertrouwen ook wordt in de kwaliteit en de versheid van onze producten.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website