Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Domino’s Pizza opent nieuwe vestiging in Den Bosch

Op maandag 18 mei heeft Den Bosch een nieuwe Domino’s Pizza geopend aan de Van Ruusbroecstraat in De Zuiderpassage. Hiermee heeft gemeente Den Bosch zijn vierde Domino’s Pizza vestiging geopend.

“Daarmee verkleinen we alle gebieden, waardoor we de pizza’s nóg sneller kunnen bezorgen. Onze gedachte is: sneller, warmer, verser. Daardoor smaken de pizza’s nog lekkerder, we kunnen nu overal binnen zes minuten zijn”, zegt Herman Derkx, franchisenemer van de nieuwe Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat.

Franchisenemer Herman Derkx zocht al een tijdje samen met zijn partners Joey Bouwen en Peter Rooijakkers naar een geschikte locatie voor hun eigen Domino’s Pizza. Na ongeveer 2,5 jaar zoeken denken ze deze geschikte locatie gevonden te hebben aan De Zuiderpassage. ‘’Het plan was om de vestiging al eerder dit jaar te openen, maar dankzij het coronavirus hebben we besloten hiermee nog even te wachten. Het is wel spannend om in deze tijd te openen, maar ik denk dat mensen vertrouwen op ons qua voedselveiligheid en dat de pizza razendsnel wordt thuisbezorgd. Ook voor de afhalers is er nu altijd een Domino’s in de buurt.’’ Aldus Herman Derkx.

Maatregelen

Dankzij de coronacrisis moeten Herman en zijn partners zich aan verschillende regels houden. ‘’Alles gebeurt contactloos, zowel tijdens het ophalen als bezorgen. Als mensen komen afhalen, vragen we ze rekening te houden met het feit dat er binnen voldoende afstand wordt gehouden. Ook vragen we gasten om via de website van Domino’s te bestellen, waarbij ze met iDeal moeten betalen.’’ Aldus Herman Derkx.

Openingsactie

Om deze nieuwe vestiging in gemeente Den Bosch te vieren, is er bij alle filialen in de gemeente een openingsactie. Bij het afhalen van een pizza krijg je tot 10 juni de tweede pizza gratis. Bestel je een pizza via de website van Domino’s, dan krijg je tot 10 juni de derde pizza gratis.

De openingstijden van de nieuwe vestiging zijn: maandag tot en met donderdag 11:30—23:00, vrijdag en zaterdag van 11:30-24:00.

[box]Wil je meer weten over Domino’s Pizza? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×