Domino’s Pizza opent nog twintig vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Door de groeiende vraag naar bezorgmaaltijden heeft Domino’s Pizza besloten behoorlijk uit te breiden. De formule heeft op het moment 309 vestigingen en voegt hier nog twintig aan toe. Dit gaat gebeuren in de eerste helft van dit jaar.

“Tachtig procent van de online bestellingen wordt bezorgd en niet afgehaald. Dit komt mede doordat klanten minder vaak willen afhalen door de coronacrisis. Wij verwachten dat dit na de coronacrisis ook zal aanhouden”, aldus topman Misja Vroom.

Er worden vanaf dit jaar geen nieuwe scooters meer aangeschaft die op benzine rijden. Momenteel wordt zeventig procent van de bezorgingen elektrisch gedaan. Het doel van Domino’s Pizza is om vanaf 2025 honderd procent elektrisch te bezorgen.

Omzet in Europa

De omzet van Domino’s Pizza in Europa steeg in het afgelopen halfjaar met bijna veertien procent. Dit resulteerde in een omzet van ruim 435 miljoen euro. De bruto bedrijfswinst kwam neer op ruim 27 miljoen euro. Dit is een stijging van meer dan achttien procent. De cijfers over de prestaties in Nederland zijn niet bekendgemaakt.

Ontvang gratis meer franchise informatie over Domino’s Pizza!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise