Domino’s Pizza zet groei door en zoekt 3000 extra medewerkers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Domino's Pizza

Domino’s heeft recentelijk order anywhere en het bestellen met Facebook geïntroduceerd. De franchiseketen groeit hierdoor snel. Daarom is het bedrijf nu door het hele land op zoek naar 3.000 extra medewerkers.

In heel Europa was er een winstgroei van 122%. Er openden 37 nieuwe winkels in België en Nederland. De groei blijft doorgaan, ook dit jaar zal de groei zich met dit tempo voortzetten.

Aankomend jaar heeft het bedrijf 1.200 scooterbezorgers, 700 fietsbezorgers, 1.000 pizzabakkers en 100 winkelmanagers nodig. Domino’s Amsterdam zoekt relatief gezien de meeste medewerkers, zij zijn op zoek naar zo’n 300 extra medewerkers.

Deze medewerkers denkt het bedrijf te vinden door social media in te zetten. Via de social media laat Domino’s Pizza hun huidige medewerkers verhaal doen. ‘Zelf ben ik begonnen als bezorger en kijk waar ik nu sta. Ik heb twee eigen Domino’s-winkels in Amsterdam en mijn Domino’s-avontuur is nog lang niet ten einde’, aldus El Kasmi, franchisenemer van twee Domino’s vestigingen in Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website