Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso-app zorgt voor verbondenheid

07 september 2018
Speciaal voor alle fans introduceert Doppio Espresso mijn Doppio, een innovatieve app waarbij de gast altijd verbonden is met zijn favoriete espressobar. De app is een nieuwe manier om in contact te komen met gasten, en zo nog beter te kunnen inspelen op de wensen en gasten blij te maken.

mijn Doppio gebruikers verdienen meer

“Gasten zijn voor ons het allerbelangrijkste, zij verdienen daarom ook het allerbeste en leukste. Voor ons alle reden om een eigen app te ontwikkelen”, aldus Jonathan Teoh, mede-eigenaar Doppio Espresso. Het principe is heel simpel: elke gast van Doppio Espresso kan gratis meedoen aan mijn Doppio. Het gebruik van de app levert direct bij het eerste gebruik al een gratis koffie op. Vervolgens wordt voor elke euro die besteed wordt, 1 punt uitgekeerd aan de gast. Bij voldoende punten, kan de gast deze inleveren voor leuke kortingen op koffie, lekkere taarten en Italiaanse lunch bij elke Doppio Espresso locatie. De fervente Doppio bezoekers sparen bovendien mee voor een reis naar Italië. Én spaarders maken bij download van de app kans op een jaar lang gratis koffie.

Naast sparen voor leuke kortingen, krijgen mijn Doppio gebruikers geregeld persoonlijke vouchers of tegoedbonnen toegezonden die hun Doppio Espresso beleving vergroten. Jonathan: “Denk aan een verfrissende ijskoffie als de temperaturen omhoogschieten zoals de afgelopen weken. Of juist een verwarmende ‘caffe speciale’ op koude winterdagen.” Het leuke van deze speciale aanbiedingen is dat je er geen punten voor nodig hebt. En door de geldigheid en beschikbaarheid beperkt te maken moet je er snel bij zijn en voel je je des te specialer als het gelukt is om de ‘deal’ te bemachtigen.

Blije gasten

Met mijn Doppio kunnen gasten eenvoudig laten weten wat ze van de service vonden en hoe zij de kwaliteit hebben ervaren. “Wij stellen de mening van onze gasten zeer op prijs. Uiteindelijk draait alles wat we doen om de gast, en zijn wij pas tevreden als de gast met een lach de deur uitgaat.” Met die feedback gaat Doppio Espresso actief aan de slag om uiteindelijk het assortiment en de service naar een nog hoger niveau te krijgen.

Niet zomaar een loyalty-app

Doppio Espresso heeft voor een applicatie gekozen dat véél verder gaat dan een traditionele spaarkaart of loyalty-app. Zo is er een koppeling gemaakt met de kassa-systemen. Niet alleen geeft dat oneindig veel inzicht, het geeft ook de mogelijkheid om uiteindelijk vanuit mijn Doppio ook bestel-, betaal- en cadeaukaartmogelijkheid aan te bieden.

Einde spaarkaart

Met de komst van de app neemt de espressobarketen afscheid van de huidige spaarkaart. Uiteraard kunnen gasten wel op de vertrouwende manier voor hun gratis koffie blijven sparen, alleen heb je met de app geen spaarkaart meer nodig. Scheelt weer ruimte in de portemonnee. “Wij snappen dat alle het nieuwe spannend is. Heb je nog een oude spaarkaart? Deze mag je gerust inleveren, en vol of niet, wij trakteren op koffie.” En omdat Doppio Espresso iedereen graag kennis willen laten maken met onze app krijg je bij het downloaden meteen 40 punten, wat precies genoeg is voor een gratis koffie.

De gratis app is vanaf nu te downloaden in zowel de AppStore als de Play Store.

×