Doppio Espresso geeft reis naar Italië weg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Doppio Espresso heeft voor alle geliefden een liefdevolle actie tijdens Valentijnsdag. Als je op Valentijnsdag met je vriend, vriendin, broer, zus, collega of oma naar Doppio komt. Maak je kans op een romantische reis naar Italië.

Doppio Espresso is een Italiaans georiënteerde espressobar en verrast haar gasten met een reis naar Italië, het koffieland bij uitstek. De franchiseformule vindt z’n oorsprong in Italië. De naam heeft twee betekenissen voor de eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh. “Ten eerste omdat “Doppio Espresso” overtuigd is en aantoonbaar mogelijk maakt dat de dubbelshot (Doppio = dubbel) extractie superieur en stabieler is dan de enkelshot. Daarnaast was het aloude traditie om met de broers tijdens de roadtrip na het passeren van de Italiaanse grens een caffè doppio (doppio espresso) te drinken.” aldus de eigenaar van Doppio, Peter van Eijl.

“Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. Doppio laat haar gasten graag ‘een momentje in Milaan’ in de vestigingen ervaren. En nu bieden we gasten de kans dit gevoel in real life te laten beleven en te genieten van de Italiaanse koffiecultuur. “aldus de eigenaar van Doppio, Jonathan Teoh.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.