Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso geopend in Leidsche Rijn Centrum

In de 3e week van mei wordt Leidsche Rijn Centrum geopend. In dit centrum zal Doppio Espresso het horeca-aanbod gaan versterken. Met een vestiging aan het Brusselplein heeft deze Italiaanse espressobar een fantastische ligging.

Werken in Italiaanse sferen

De espressobar is voorzien van grote sfeerbeelden van typisch Italiaanse landschappen om de Italiaanse sfeer op te roepen. Verder zijn er binnen veel gezellige zitjes te vinden en natuurlijk de Kees van der Westen espressomachine.

Bij Doppio Espresso zijn voldoende plekken te vinden waar gewerkt kan worden onder het genot van koffie en met goede WIFI-voorzieningen. Ook is er gelegenheid voor een zakelijke lunch. Doppio is ook een plek om af te spreken met vrienden of voor een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen.

Tweede franchisevestiging Doppio

De Doppio Espresso aan het Brusselplein is de tweede vestiging voor Leonie van Putten, eveneens eigenaresse van Doppio The Wall. Leonie probeert dagelijks ervoor te zorgen dat ze mensen blij maakt met haar team en met een goed gevoel naar huis laat gaan. Ook wil ze graag een leuke plek creëren waar buurtbewoners bij elkaar kunnen komen.

De deuren van Leidsche Rijn Centrum worden geopend op woensdag 16 mei voor alle Leidsche Rijners, buren, stad- en streekgenoten. Het is de wens van Leonie en haar team om tijdens de openingsdagen geld in te zamelen om een leuk uitje te kunnen organiseren voor de vrijwilligers en bewoners van woonzorgcentrum de Ingelanden.

×