Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso Gouda viert 3-jarig bestaan

Doppio Espresso Gouda bestaat 3 jaar, om dit te vieren organiseren zij op zaterdag 29 september een gratis cappuccinodag. “Iedereen is van harte welkom om langs te komen en te genieten van een gratis kop koffie bij Doppio Espresso Gouda,” aldus Alexander van Vliet. Met deze cappuccinodag wil van Vliet en zijn team de klanten bedanken en het succes vieren.

In 2011 opende de vestiging haar deuren. Deze vestiging van Doppio Espresso zit in het hart van Gouda, dicht bij het stadhuis. Doppio Espresso biedt een uitgebreide keus in koffie en thee. Tevens biedt de vestiging ook verse taartjes, sappen, een ontbijt en een Italiaans georiënteerde lunchkaart. Deze vestiging van Doppio dient ook als een werk, vergader en ontmoetingsplek. Je kunt er gratis zitten op plekken met WiFi en stopcontacten.

“Onze passie en missie om je dag een beetje leuker en lekkerder te maken. Natuurlijk helpen onze hoogwaardige, kwalitatieve producten daaraan mee”, aldus ondernemer Alexander.

Iedereen uitgenodigd

Doppio Espresso Gouda nodigt iedereen uit om zaterdag 29 september het 3-jarig bestaan te vieren met een lekker kopje koffie, thee en wat lekkers aan de Sint Anthoniestraat 1 in Gouda. De cappuccino is gratis.

×