Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso lanceert webshop en opent 23e vestiging

Franchiseformule Doppio Espresso doet goede zaken. Onlangs won de formule een award voor ‘’Best Coffee Chain – Western Europe’’ en nu openen zij een nieuwe webshop en alweer haar 23e vestiging. De nieuwe vestiging van de formule wordt geopend aan de Zijlstraat te Haarlem.

Vanuit de formule wordt enthousiast gereageerd op de opening van de nieuwe vestiging. ‘’Haarlem heeft een sfeervol centrum met een exclusief en trendy winkelaanbod, waar een vestiging van Doppio Espresso goed bij aansluit. De gekozen locatie biedt uitstekende mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van Haarlem blij te maken met prachtige koffies en goede service.’’

De franchisenemer achter de nieuwe vestiging is Michel Jansen. In samenwerking met de formule organiseert hij in januari een gratis cappuccino dag bij zijn vestiging zodat de inwoners van Haarlem kennis kunnen maken met zijn winkel.

Naast de opening van de nieuwe winkel lanceert Doppio Espresso ook een nieuwe webshop. De snelgroeiende franchiseformule wil zich in de websshop onderscheiden door een groot assortiment en hulp aan te bieden bij het kiezen. Passie en beleving staan bij de koffieketen centraal, dit willen zij ook terug laten komen in hun webshop.