Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso Leiden viert frisse start

Doppio Espresso Leiden viert de frisse start op zaterdag 3 maart met een gratis cappuccinodag. Franchisenemers Alexander van Vliet en Sylvia Lagestee nodigen iedereen van harte uit om de koffie te komen proeven. De ondernemers willen met deze dag hun succes vieren en alle gasten bedanken.

Eind 2011 opende Doppio Espresso Leiden voor het eerst haar deuren aan de Haarlemmerstraat in Leiden, ruim 6 jaar later, in januari 2018 is de espressobar overgenomen en heeft hiermee een frisse start gemaakt.

“We willen graag kennismaken met onze buren. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.” aldus het nieuwe ondernemersduo.

Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Alexander, Sylvia en hun team is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan de Haarlemmerstraat.

×