Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso opnieuw genomineerd

Doppio Espresso is door Allegra Strategies genomineerd voor een grote Europese prijs. Na het succes van vorig jaar, het winnen van de ‘Best Coffee Chain – Benelux’, is de koffieformule dit jaar genomineerd in de categorie ‘Best Coffee Chain – Western Continental Europa’.

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie. “Dat we voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn en een enorme motivatie om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers die dit mogelijk maken.”

Tijdens het Coffee Symposium op 25 november a.s. in Istanbul worden de European Coffee Awards uitgereikt. Vorig jaar werd door leveranciers en professionals uit de koffiewereld massaal op de franchiseformule gestemd en niet zonder succes; de espressobarketen ging met de prestigieuze Europese prijs naar huis.

Ook dit jaar worden de winnaars gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company en La Place genomineerd.

Misset Koffie Top 100

Ook werd de franchiseformule winnaar van de Publieksprijs in de Misset Koffie Top 100. Trisha van der Plank van Doppio Espresso Arnhem werd gekozen tot Parel van het Jaar. Dit is een medewerker van een Koffie Top 100 bedrijf die er positief uitschiet.

Tijdens de uitreiking van de prijs werd ook bekend gemaakt dat Doppio Espresso de meest succesvolle deelnemer aller tijden is. De franchiseformule staat dit jaar staan met 5 vestigingen in de top 100.