Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso Wageningen krijgt nieuwe franchiseneemster

Doppio Espresso Wageningen gaat over naar franchiseneemster Jeanette van Lagen. Zij zal vanaf 2 mei leiding geven aan de vestiging aan de Bornsesteeg 32. Om de overname te vieren zal 8 mei in het teken staan van enkele feestelijkheden. De espressobar opende twee jaar geleden de deuren en is gelegen op de Campus Plaza van de Universiteit van Wageningen.

Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Zij creëren voor de studenten, werknemers en buurtbewoners een leuke plek waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen zich bijzonder laten voelen en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Jeannette is erg enthousiast wanneer het over Campus Plaza gaat: “Een plaza met studentenwoningen en een verscheidenheid aan horeca-winkelgelegenheden, en dat allemaal in de directe omgeving van de universiteitsgebouwen, gelegen op een groen en parkachtig campusterrein. Zo gaan wonen, studeren en vrije tijd hand in hand!”

Natuurlijk is ook de “niet-student” van harte welkom bij de espressobar. Zo kunnen er zakelijke afspraken worden gepland en is het een werkplek voor “kantoorloze” ZZP’ers. Op zaterdag is Doppio Espresso Wageningen een perfect start- en/of rustpunt voor een mooie fiets- of hardlooptocht door het Binnenveld.

Jeannette en haar team kijken uit naar de opening. “We willen graag kennismaken met bewoners van onze buurt en stad. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.”

 

×