Doppio Espresso wederom genomineerd voor European Coffee Award

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In 2014 en 2013 won franchiseformule Doppio Espresso respectievelijk de titels “Best Coffee Chain – Western Continental Europe” en “Best Coffee Chain – Benelux”. Dit jaar is de franchiseformule wederom genomineerd in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”. Peter van Eijl en Jonathan Teoh, eigenaren van de koffieformule, zijn enorm blij en trots met deze nominatie.

“Het winnen van de vorige European Coffee Awards zijn een bewijs van onze passie voor koffie en ons voortdurende streven om de beste te zijn in kwaliteit, service en beleving. Dat we nu voor het derde opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we het als bedrijf en team op de goede weg zijn”, aldus Teoh.

Naast Doppio Espresso, zijn onder andere Starbucks, Coffee Company, Bagels & Beans en La Place genomineerd “We zijn erg vereerd dat we daartussen staan. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder steun en toewijding die we van onze medewerkers, collega’s, ondernemers en leveranciers krijgen.”

De European Coffee Awards worden uitgereikt tijdens het European Coffee Symposium op 21 november in Warschau. We zullen dus nog even moeten afwachten wie er gaat winnen. De awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer dan 10.000 executives uit de koffie- en foodservice-industrie.

Hebt u interesse om uw eigen Doppio Espresso vestiging te openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website