Doppio Espresso wint publieksprijs Koffie Top 100

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het publiek koos de vestiging van Doppio Espresso aan de Boelelaan (campuslocatie) in Amsterdam als meest favoriete espressobar. Via de Facebookpagina van de Koffie Top 100 is massaal gestemd; De Amsterdamse zaak heeft met 3409 van de in totaal 12.522 uitgebrachte stemmen gewonnen en is daarmee uitgeroepen tot publieksfavoriet. Een woordvoerder van Doppio Espresso laat weten: “Passie en beleving zijn uitgangspunten bij ons. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken en gaan deze overwinning groots vieren.”

Naast de publieksprijs, zijn de vestigingen in Amsterdam en Hilversum respectievelijk vijfde en zevende geworden in de Koffie Top 100. De jury was met name onder de indruk van de huisblends van Doppio; de Classic Espresso Blend en de filterblend, beide speciaal voor Doppio gebrand, worden geroemd door de jury.

Qua prijzen en nominaties is het een goed jaar voor Doppio Espresso. Na het winnen van de “Best Coffee Chain – Western Continental Europe” in 2014 en “Best Coffee Chain – Benelux” award in 2013, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd voor een award in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website