Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio gaat voor European Coffee Award

Franchiseformule Doppio Espresso is genomineerd voor de award ‘Best Coffee Chain – Benelux’. Doppio heeft met deze nominatie in ieder geval een plaats in de top 3 te pakken. De awarduitreiking vindt 27 november plaats tijdens het European Coffee Symposium in Parijs.

Doppio is genomineerd dankzij collega’s uit de koffie- en foodindustrie die op hen gestemd hebben. Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn erg blij met de nominatie en willen graag alle relaties bedanken die op hen gestemd hebben. Doppio wil graag de beste organisatie zijn en haar ondernemer de mogelijkheid geven om te kunnen excelleren, zo geven Eijl en Teoh aan.

Het European Coffee Symposium wordt jaarlijks georganiseerd. De hier uitgereikte European Coffee Awards worden toebedeeld aan bedrijven of individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go-markt. Winnaars worden dus gekozen door mensen uit het vakgebied. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company en La Place genomineerd.