Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Nijmegen uitgeroepen tot “Doppio van het Jaar”

Doppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot “Doppio van het Jaar” en wint daarmee een dagje uit met het team. In de tussentijd neemt het hoofdkantoor van de formule de espressobar een dagje over.

Afgelopen september werden tijdens een reis met Doppio franchisenemers naar Italië de eerste Doppio Awards uitgereikt. De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Met de Doppio Awards die te winnen zijn, koppelt Doppio hun kernwaarden: Oprecht, Gastvrij, Professioneel en Focus.

De “Oprecht Award” is voor Doppio dé titel waarmee een franchisenemer laat zien dat hij op alle punten uitblinkt. Tijdens de uitreiking in Italië heeft Doppio Nijmegen de Oprecht Award in de wacht gesleept en is daarmee uitgeroepen tot Doppio van het jaar.

Met deze titel heeft de vestiging in Nijmegen een Doppio Takeover gewonnen. Het hoofdkantoor van Doppio neemt het stokje van ondernemer Marcel Koch over, zodat hij op zondag 21 januari a.s. met zijn team kan genieten van een dagje weg. Het team van Doppio Hoofdkantoor is dan aanwezig en staat klaar om de gasten te ontvangen.

×