Doppio Espresso op reis naar Italië

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Espressobarketen Doppio Espresso bestaat 10 jaar en organiseert ter ere van dit jubileum een reis naar Italië, daar waar het allemaal begon. Met als doel om inspiratie en ideeën op te doen én om te genieten van de Italiaanse koffiecultuur. Tevens werd de Doppio Awards geïntroduceerd.

Doppio Espresso vindt zijn roots in Italië, niet alleen in zijn Italiaanse naam, maar ook met de sterke banden met het land. Tijdens de reis in Italië, is o.a. de stad Milaan bezocht, daarnaast is koffiebrander Stel Moka bezocht en eindigde de trip in Lago Maggiore.

Doppio laat haar gasten graag ‘een momentje in Milaan’ ervaren. En waar kunnen de ondernemers dit gevoel het beste beleven als in de stad zelf. Koffiebrander Stel Moka is bezocht. Stel Moka brandt dé Classic Espresso Blend van Doppio, deze blend vind je in elke vestiging. De reis eindigde in Lago Maggiore, het meer waar eigenaar Peter geïnspireerd raakte en zijn caffe doppio’s het liefst dronk.

Doppio Awards uitreiking

Een bijzonder moment was de Doppio Awards uitreiking. De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Barista SCA gecertificeerd, focus op kwaliteit van koffie, gasten een onuitwisbare ervaring meegeven, alles onder controle door cijfers op orde; Al deze aspecten maken een Doppio vestiging kanshebber op een award.

Awards zijn er te winnen in de categorie Gastvrij, Professioneel, Focus en Beste Nieuwkomer. Daarbij is er een overall winnaar: De beste Doppio van het jaar.

Het zijn niet zomaar categorieën, maar de kernwaarden van Doppio Espresso. Het idee is toppers in het zonnetje zetten en goede prestaties belonen. En het geeft de ondernemers de kans te laten zien waar zij met hun

In 2006 schreef Peter van Eijl tijdens zijn studie zijn plan voor een espressobar die hoogwaardige koffie bereikbaar kon maken voor het grote publiek. Het plan werd een boekwerk, en de basis voor een nieuw concept: Doppio Espresso. De formule heeft inmiddels 33 vestigingen verspreid over Nederland en is een aantal toonaangevende brancheprijzen rijker.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website