Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio wederom in de prijzen

Gisteravond heeft franchiseformule Doppio Espresso de European Coffee Award voor ‘’Best Coffee Chain – Western Europe’’ in ontvangst mogen nemen. De prijs werd tijdens het jaarlijkse European Coffee Symposium uitgereikt. Bij dit symposium waren meer dan 400 koffieprofessionals aanwezig.

Doppio Espresso mag zich de beste koffieketen van West-Europa noemen. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens het belangrijkste en grootste evenement voor de koffie en food-to-go sector. De koffieformule versloeg de grote koffieketens, waaronder Costa, Starbucks, Coffee Company en Le Pain Quotidien. Tevens werd de franchiseformule tweede in de categorie ‘’Most ethical brand.’’

Jaarlijks worden de European Coffee Awards uitgereikt en deze komen tot stand door stemmen van meer dan 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. Vorig jaar viel de formule reeds al in de prijzen. Toen ging de formule er vandoor met de award voor ‘’Best Coffee Chain – Benelux’’ en kregen de eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh de ‘’Outstanding Contribution to the European Coffee Industry Award’’ overhandigd voor hun bijdrage aan de koffiecultuur.

‘’Om voor het tweede opeenvolgende jaar bij de absolute Europese top te staan is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg gaan en een enorme motivator om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. Het komende jaar willen we onze visie op gastvrijheid en koffie nog verder uitdragen. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers dat die mogelijk maken! Er zijn veel mooie bedrijven die hier winnen. We zijn erg vereerd dat we daar tussen staan,’’ aldus de eigenaren van de formule in een reactie.