Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio zoekt franchisenemers in Venlo en Veenendaal

Doppio Espresso is op zoek naar enthousiaste, gepassioneerde en ondernemende koffieliefhebbers die een eigen Doppio Espresso vestiging wil gaan exploiteren, in Venlo of in Veenendaal.

Venlo

Venlo is een stad waar Doppio niet kan en mag ontbreken. Om die reden zoekt Doppio Espresso een ondernemer die zowel de inwoners als de toeristen verwelkomt in Doppio Venlo. Een locatie is al op het oog! Hier vertellen we je graag meer over.

Redactie: Regio Venlo is inmiddels ingevuld.

Veenendaal

Doppio Espresso is op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde en ondernemende koffieliefhebber die een Doppio Espresso vestiging wil gaan exploiteren in Veenendaal. Om de vestiging tot een succes te maken, zijn we op zoek naar een ondernemer bij wie passie voor koffie voorop staat en die deze passie wil delen met de gasten. Onze franchisenemers zijn de gepassioneerde ondernemers met oog voor kwaliteit en gedreven om gasten een unieke en uitstekende koffie-ervaring te laten beleven.

Ben je enthousiast geworden en beschik je over de passie, ervaring en middelen om een Doppio Espresso vestiging te exploiteren? Dan ben jij de franchisenemer die wij zoeken! Klik hier voor meer informatie over franchisen bij Doppio.

 

×