Drie IMG-formules openen deuren in Zutphen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Profijt Meubel, Pronto Wonen en Superkeukens, alle drie franchiseformules van de Internationale Meubel Groep (IMG), hebben in de zomer van 2017 de deuren geopend in Zutphen. Profijt Meubel, Pronto Wonen en Superkeukens, zijn gezamenlijk onder één dak gevestigd op de woonboulevard.

Deze drie IMG-formules vormen een perfecte aanvulling op het huidige aanbod in Zutphen. Het grote pand van 7.000 m2, is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd,” aldus Job Bulsink, die samen met Mark Joosten de directie vormt van de vestigingen in Zutphen. “De formules versterken elkaar duidelijk en vullen elkaar bovendien aan. De collecties verschillen en hebben daardoor elk hun eigen doelgroep.

Franchisemanagers van IMG, Rob van Drunen en John Pleijte, zijn enthousiast over de opening in Zutphen: “Wij zijn verheugd over de opening van maar liefst drie formules. De eigenaar heeft al zeer succesvolle winkels met Profijt Meubel in Doetinchem en   een Pronto Wonen, Superkeukens en Keukendepot in Terborg. We werken erg prettig samen en de verwachtingen voor de ontwikkeling van de nieuwe winkels in Zutphen zijn dan ook positief.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise