Drie nieuwe franchisenemers voor Home Instead Thuisservice

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Home Instead Thuisservice heeft in maart 3 vestigingen geopend. De vestigingen bevinden zich in Amstelland, Apeldoorn en ’t Gooi. De teller staat nu op 17 vestigingen, maar de formule streeft naar 25 vestigingen. Door de formule kunnen senioren nu zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen in een vertrouwde omgeving.

“Echte aandacht maakt alles mooier. Ouderen hebben toenemend behoefte aan persoonlijke ondersteuning thuis, waardoor ze langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarvoor biedt Home Instead een perfecte oplossing”, zegt Heleen Troost franchisenemer van de vestiging in ’t Gooi. Franchisenemer Gerard Bakker van de vestiging in Amstelland zegt: “zelf aan het roer staan van je leven het gelukkigst maakt” en wordt aangevuld door Angelino Martens franchisenemer van de vestiging Apeldoorn: ”ik vind het belangrijk om zorg en aandacht te krijgen die je zelf wil.”

Antwoord op de overheid

“Het overheidsbeleid maakt de senior steeds meer zelf verantwoordelijk voor het organiseren van zijn eigen zorg en ondersteuning. Een gevolg is dat senioren nu uit het aanbod een keuze kunnen maken die past bij hun wensen en behoeften. De bestaande, sterk op zorg georiënteerde voorzieningen voor ouderen kunnen daarin vaak onvoldoende in voorzien. Ons aanbod is in alle gevallen maatwerk, uitgevoerd door onze CAREGivers die we daartoe zelf opleiden”, aldus Eric Kindt, directeur van de franchiseformule Nederland.

Wilt u Home Instead Thuisservice helpen de 25 vestigingen te realiseren en uzelf aansluiten bij de formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.