Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drie nieuwe franchisenemers voor Monuta

01 november 2017
Per 1 oktober jl. zijn er drie nieuwe franchisenemers gestart bij Monuta. De eerste drie maanden volgen de nieuwe franchisenemers een intensieve interne (praktijk) opleiding. Monuta zorgt ervoor dat haar franchisenemers NAVU gecertificeerde uitvaartverzorgers zijn. Daarnaast zullen de franchisenemers meelopen met een (buddy) uitvaartverzorger, maken zij kennis met verschillende interne afdelingen, volgen zij een financiële training en gaan zij zich samen met de afdeling marketing voorbereiden op de start van marktbewerking.

Berendjan Endedijk, Berny Metselaar en Jolande de Kruyf zijn de nieuwe franchisenemers. Alle drie de franchisenemers gaan per 1 januari van start in hun eigen werkgebied.

“Berendjan was jarenlang actief in de retailbranche en is gestart met de opleiding uitvaartzorg bij Meander omdat hij zeker wist dat zijn toekomst is. Hij heeft een gezonde groei ambitie, kent de lastigheden in de branche en de diversiteit in het werkgebied Staphorst, Zwartewaterland en Kampen. Franchisenemer Berny is een echte horeca en facilitaire man die snapt wat belangrijk is voor de klant. Zijn werkgebied is Midden-Drenthe en Westerveld. Ook franchisenemer Jolande is na 15 jaar ondernemerschap in de radio en TV wereld toe aan een nieuwe uitdaging. Haar werkgebied is Nuenen, Geldrop en enkele omliggende plaatsen”, aldus een woordvoerder van Monuta.