Drie nieuwe franchisenemers voor Yarden Franchise

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In de afgelopen periode hebben drie franchisenemers de samenwerkingsovereenkomst getekend met Yarden Franchise. “Naast het feit dat huidige franchisenemers hun samenwerking weer met 5 jaar verlengen, is dit een mooie uitbreiding van ons team”, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise.

Op 1 april begint Majon Heesen vanuit haar woonplaats Brielle in het gebied Voorne- Putten. Majon die ruime ervaring heeft in de horeca, is na haar stage bij Yarden uitvaartzorg West niet alleen klaar om van start te gaan, maar staat ook te popelen om te beginnen. “Ik zie dit als de ultieme vorm van dienstverlening, om nabestaanden bij te kunnen staan, tijdens een periode die mensen nog jarenlang blijven herinneren”, zegt Majon. “Tijdens mijn periode in de horeca heb ik vaak samen met jonge mensen hun trouwdag invulling mogen geven. Ook dit is een mijlpaal in iemands leven, dat gewoon tot in de puntjes georganiseerd moet worden. Ondanks het feit dat een uitvaart qua emotie het tegenovergestelde is, blijft staan dat ook dit moet verlopen volgens de wensen van de nabestaanden”.
Ingrid Golsteijn

 

Op 15 mei start Ingrid Golsteijn in het zuidelijke Sittard-Geleen. Ingrid kent als echte Limburgse de locale gewoontes. Zij wil dan ook de uitvaart naar de eigen buurt en leefomgeving van de overledene brengen, door onder andere gebruik te maken van locale voorzieningen voor het houden van een afscheidsdienst. “Veel Limburgers zijn echte verenigingsmensen en voelen zich thuis in hun eigen wijk. Het moet dan toch niet zo zijn, dat men voor het laatste afscheid naar een onbekende plek moet gaan, omdat daar toevallig een uitvaartcentrum is. Ik wil het ook mogelijk maken, dat afscheid plaatsvindt binnen de bekende en eigen omgeving van de overledene en zijn nabestaanden”, zegt Ingrid vol passie. Vanuit haar P&O achtergrond en haar werk als therapeut, weet Ingrid hoe belangrijk het is, dat mensen een vertrouwd gevoel hebben tijdens emotionele gebeurtenissen in hun leven.

 

 

 

Eke de Vries

Eke de Vries is de derde franchisenemer die een samenwerkingsovereenkomst met Yarden heeft getekend. Eke start op 1 juli in het gebied Leiden en omstreken. Eke is al ruim 8 jaar werkzaam in de uitvaart en heeft veel ervaring in het regelen en begeleiden van uitvaarten. “Vanaf het eerste gesprek bij Koelewijn & Partners, tot aan het laatste gesprek met Sabrina Franken, directeur Yarden uitvaartverzorging, voelde het goed”; zegt Eke. “Juist vanuit mijn ervaring in de uitvaartbranche, weet ik hoe belangrijk het is dat je als zelfstandig ondernemer ondersteund kan worden in zaken waarin je minder sterk bent en je collega’s

hebt waarmee je kunt sparren. Al deze voordelen zitten in de Yarden franchise formule. Natuurlijk was ik blij dat er een werkgebied vrij was, waar ik ook woon. Dit is namelijk een voorwaarde bij Yarden”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class