Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drie nieuwe vestigingen PRONTO WONEN

Pronto Wonen
In het eerste kwartaal van 2013 heeft franchiseformule Pronto Wonen maar liefst 3 nieuwe vestigingen geopend, en wel op de woonboulevards van Capelle aan den IJssel, Gouda en Utrecht.

Met de 3 nieuwe winkels telt de formule nu in totaal 26 vestigingen. Verwacht wordt dat in het voorjaar van 2014 de mijlpaal van 30 vestigingen bereikt zal worden.

Rob van Drunen, eindverantwoordelijke voor de franchiseformule, voegt hieraan toe: “We merken dat er op dit moment veel interesse is in onze formule. Geïnteresseerden kunnen zich altijd bij ons melden waarna we de mogelijkheden bekijken. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld nog uitstekende mogelijkheden in Limburg, Apeldoorn, Tilburg en Den Haag.”

Op de vraag wat de drijvende kracht is achter de groei van de Pronto Wonen formule heeft Van Drunen een duidelijk antwoord: “Onze kracht zit hem in de centrale rol die onze ondernemers innemen in de ontwikkeling van de formule. Inkoop en marketing worden in verregaande mate bepaald door de ondernemers zelf. Dit zorgt voor een energieke en krachtige organisatie waarbij ondernemers zich thuis voelen.”

dinsdag 23 april 2013.