Drie nieuwe vestigingen Straetus incasso

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Straetus_incasso_franchisegever_klantvriendelijk
Straetus incasso, een landelijk opererende incasso franchiseformule, heeft per 1 oktober a.s. drie nieuwe vestigingen erbij. De nieuwe vestigingen worden geopend in Utrecht, West Twente en Over Betuwe. Met deze nieuwe vestigingen heeft Straetus 23 vestigingen in Nederland.

Steffen van der Zaag en Wouter Wortman zullen de vestiging in Utrecht leiden. De ondernemers hebben naast deze vestiging ook de vestiging in Apeldoorn onder hun hoede. Berry Nijland, geboren, getogen en woonachtig in West Twente, wordt de franchisenemer van de vestiging in deze regio. In de regio Over Betuwe zal Jeroen van den Hoogen aan de slag gaan voor het incassobureau. Van den Hoogen is geen onbekende in het incassovak.

“Met onze drie nieuwe vestigingen versterken wij onze positie in Nederland. Dit past bij onze missie: een professionele, landelijke organisatie die de lokale markt goed kent. Alle vestigingen van Straetus hebben korte lijnen met hun opdrachtgevers waardoor wij optimaal credit management bieden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit zeer ervaren team daar met deze groei nog meer inhoud aan geeft,” aldus directeur Crijn Janssen.

Wilt u zelf ook franchisenemer worden bij Straetus? Lees dan hier meer informatie over de franchiseformule, of vraag hier direct geheel vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise