Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drie ondernemers starten samen Straetus Incasso in Vught

Foto: Centraal van links naar rechts: Soufian El Ouajdi, Frank Brockholz en Rishma Houweling

Rishma Houweling, Soufian El Ouajdi en Frank Brockholz zijn deze week gezamenlijk begonnen als franchisenemer van Straetus Incasso in Vught . “Er is veel vraag uit de markt en nu wij meteen met zijn drieën beginnen staat er vanaf de start een gedegen organisatie”, vertelt Brockholz.  “Wij zijn alle drie geboren en getogen in Brabant en wij hebben samen een groot netwerk. Dat zal vast en zeker van pas komen.”

Door de combinatie van hun kennis op financieel, fiscaal en commercieel gebied zijn zij ervan overtuigd dat het een groot succes wordt.  Brockholz: “De formule en het systeem van Straetus is ijzersterk, toch komt het wel helemaal op de ondernemer en zijn team aan of het een succes wordt. Er staat nu al een team van zeven man, verwachting is dat we nog behoorlijk zullen groeien.”

Frank is al ruim 25 jaar werkzaam binnen de financiële wereld en runt sinds 2005 een eigen administratie en belastingadvieskantoor. Rishma is als loon- en HRM-specialiste al enige tijd franchisenemer bij Finovion (red. een samenwerking van accountants- en administratiekantoren). Met behulp van de ICT-straat van Incasso denkt zij door te kunnen groeien binnen haar vakgebied. Soufian heeft 6 jaar geleden Frank leren kennen als stagiair en heeft daarna gekozen voor een commerciële functie als campagnemanager bij een  telecomaanbieder.

 

Ben jij de volgende franchisenemer van Straetus Incasso in Nederland?

Ontvang gratis meer informatie over Straetus

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Straetus

×