Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter Claudia Grevenbicht vernieuwd

Claudia Duister is het vak van drogist met de paplepel ingegoten in de drogisterij van haar ouders in Buchten. 12 jaar gelden startte Claudia als franchisenemer bij Drogist Bewust Beter in Grevenbicht en is nog altijd blij met de ondersteuning en onderscheidend vermogen van de franchiseformule. Op 23 augustus jl. is de vestiging van Claudia omgebouwd naar de laatste formule uitgangspunten van Drogist Bewust Beter.

De franchisenemer is enthousiast met de vernieuwde uitstraling van haar vestiging: “Met de nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, zien wij de toekomst positief in.” Claudia en haar team vinden het heerlijk om klanten te voorzien van persoonlijk advies. “De klanten genieten van deze persoonlijke aandacht.”

Drogist Bewust Beter is een landelijke samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen. Ook aansluiten bij deze franchiseformule? Vul dan onderstaand formulier in.

[box]Ontvang gratis meer informatie over franchisen bij Drogist Bewust Beter![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×