Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter de Hoek geopend in Wervershoof

Drogist Bewust Beter de Hoek

1 april jl. opende Drogist de Hoek in Wervershoof onder de vleugels van Drogist Bewust Beter. Eigenaren Chris Vriesman en Monique Sijmons namen 6 jaar geleden de optiek in het dorp over en begonnen begin deze maand aan deze nieuwe uitdaging.

De behoefte in Wervershoof

Ruim 1 jaar geleden vertrok DA Drogisterij & Parfumerie uit Wervershoof. Al snel werd duidelijk dat er toch behoefte was aan een drogisterij in het dorp. Het echtpaar zag hier een kans en nam contact op met UniPharma. Binnen 4 maanden waren de voorbereidingen afgerond. Monique heeft haar drogist diploma behaald en Chris verwacht zijn drogist diploma binnenkort te behalen. Daarnaast heeft medewerker Nina, gediplomeerd drogist, ruime ervaring in de drogisterij branche. Daarnaast is Nina getraind op het gebied van vitamines, supplementen en huidverzorging.

Toekomst visie

De winkel is in een nieuw jasje gestoken waardoor het een compleet nieuwe uitstraling heeft. De kennis en het enthousiasme van de ondernemers, in combinatie met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, leidt er toe dat franchisenemers Monique en Chris zeer positief naar de toekomst kijken. Het ondernemende echtpaar is dankbaar voor deze kans en zijn tevreden met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is voldoende  ruimte om lokaal te ondernemen! Met de ondersteuning van Drogist Bewust Beter bieden wij onze klanten een volledig assortiment volgens marktconforme prijzen met scherpe acties. Daarnaast is de focus op een goed en gezond advies belangrijk voor onze doelgroep! Met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter hebben wij  tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop.”

De opening van Drogist Bewust Beter in Wervershoof heeft ertoe geleid dat het winkelaanbod compleet is. Klanten uit de omringende dorpen Hauwert en Zwaagdijk-Oost zullen de nieuw geopende winkel in Wervershoof bezoeken. Hierdoor is het verzorgingsgebied uitgebreid tot 3500 huishoudens.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×