Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter de Salamander is succesvol overgedragen

”We maken een moeilijke tijd door als het gaat om bedrijfsovernames van fysieke drogisterijen”, aldus een woordvoerder van Drogist Bewust Beter. UniPharma kan dan ook met trots mededelen dat de overname van Drogist Bewust Beter de Salamander in 9 maanden succesvol is afgerond.

Rob Gouka bood per 1 april 2021 zijn succesvolle drogisterij ter overname. Per 1 januari jl. heeft Rob de vesteging toevertrouwd aan Johanna Castro Ordonez. Terwijl Rob aan het genieten is van zijn pensioen is Johanna bezig met het maken van een succesvolle start aan de Hoytemastraat in Den Haag. Dat Drogist Bewust Beter zijn sporen wel verdiend heeft op deze locatie blijkt uit de goede gesprekken en de vriendschappelijke wijze waarop de overeenkomst tussen Johanna en DBB voor de komende jaren tot stand is gekomen.

”DBB De Salamander is een unieke Haagse stadsdrogist in de statige Van Hoytemastraat. De Hoysemastraat staat bekend als een van de drukste en mooiste straten van Den Haag. De drogisterij staat al jaren bekend om zijn fijne service, onderscheidend assortiment en advies.”

UniPharma wenst Johanna Castro Ordonez en het team van Drogist De Salamander veel succes in deze winkel en Rob Gouka hartelijk dank voor de mooie samenwerking in de afgelopen jaren.

Drogist Bewust Beter is nog op zoek naar ondernemers die zich willen aansluiten bij hun franchise formule. 

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×