Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter gaat verder onder de naam DBB

De afgelopen twee jaar hebben twintig ondernemers zich aangesloten bij de franchiseformule Drogist Bewust Beter. Hiermee opereert de formule op landelijke schaal. De formule vindt het tijd voor een krachtig en kenmerkende naam en logo dat aansluit bij de ontwikkeling van Drogist Bewust Beter. Vanaf heden gaat de formule verder onder de naam DBB en heeft het een nieuw, bijpassend logo ontwikkeld.

Tijd voor vernieuwing

De actuele kleuren blauw en groen in het logo blijven centraal staan. Deze kleuren staan voor advies, vertrouwen, natuurlijk en gezondheid. Daarmee passen de kleuren uitstekend bij de kernwaarden: Bewust Beter, Bewust Goedkoper, Bewust Lager.
Met een logo waar consumenten zich mee kunnen identificeren banen zij een weg naar een mooi vooruitzicht voor de ondernemers. Het logo zal positief bijdragen aan de landelijke marketingactiviteiten en lokale propositie van onze franchisenemers.
In de afgelopen maand heeft de drogisterijformule vier nieuwe ondernemers mogen verwelkomen. Deze ondernemers zijn van start gegaan met het nieuwe logo en de daarbij behorende nieuwe winkeluitstraling.

DBB

DBB is een groeiende formule dat uit een samenwerkingsverband bestaat van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. Bewust Beter biedt een onderscheidend assortiment ondersteund met verrassende belevingselementen. DBB werkt landelijk samen met zelfstandige drogisten die onder de naam van de formule samenwerken op het gebied van onder andere folderacties, assortiment en digitale ondersteuning. DBB biedt een landelijke, complete en betaalbare winkelondersteuning. Een ondersteuning die de lokale positionering van de ondernemer op de eerste plaatst stelt en hier perfect op aan sluit.

Word jij de volgende franchisenemer bij DBB?

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×