Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter in Hoogvliet geopend

Op 1 september jl. is franchiseformule Drogist Bewust Beter ook te vinden in Hoogvliet. De nieuwe vestiging is te vinden in het grootste winkelcentrum van Hoogvliet, Binnenban.

Apotheker Fauzia Chitanie is trots op de nieuwe Apotheek Drogisterij. “Apotheek J. van den Berg gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met Drogist Bewust Beter weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om voor Drogist Bewust Beter te kiezen.”

Bij Apotheek & Drogist J. van den Berg kan de consument nu zes dagen in de week hun medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen. “Voor get drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Buiten de openingsuren staat de afhaalautomaat ter beschikking. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst”, aldus Chitanie.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Drogist Bewust Beter![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×