Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter opent in Boekelo

Franchiseformule Drogist Bewust Beter opent op 15 juli a.s. de deuren in Boekelo. Dennis en Odette Homeijer namen in 2014 een bloemen- en dierenwinkel in het dorp over. Daar komt nu de drogisterij bij.

Na een gedegen onderzoek bleek er behoefte te zijn aan een drogisterij in het dorp. Na contact met Drogist Bewust Beter werden de voorbereidingen in drie maanden afgerond. Dennis heeft en passant ook zijn drogist diploma gehaald. Odette rondt dit binnenkort af. Het team staat ook al klaar en hebben het diploma assistent-drogist behaald. Het team is getraind op het gebied van vitamines, supplementen en huidverzorging.

“Er is voldoende ruimte om lokaal te ondernemen. Met de ondersteuning van Drogist Bewust Beter bieden wij onze klanten een volledig assortiment volgens marktconforme prijzen met scherpe acties. Daarnaast is de focus op een goed en gezond advies belangrijk voor onze doelgroep. Met de back-up en het onderscheidend vermogen van de franchiseformule hebben wij tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop”, aldus Dennis.

Met de toevoeging van Drogist Bewust Beter is het winkelaanbod in Boekelo compleet en door de aantrekkingskracht voor klanten uit Usselo, Beckum en Twekkelo wordt het verzorgingsgebied uitgebreid tot 4.100 huishoudens.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Drogist Bewust Beter![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×