Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter opent vestiging in Leeuwarden

Op 1 januari jl. is Drogisterij Pijl in Leeuwarden heropend als Drogisterij Bewust Beter. Franchisenemer Eldert Pijl maakt de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter.
 Inmiddels runt Eldert de drogisterij ruim 5 jaar en is de drogist al ruim 35 jaar een begrip in de Friese hoofdstad. De drogisterij, schoonheidssalon en pedicure staan bekend om het goede advies op het gebied van gezondheid en verzorging en de persoonlijke aandacht voor de klant.

In de drogisterij staat een team drogisten klaar om elke klant van advies te voorzien. Daarnaast zijn alle medewerkers getraind op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen. ‘’In de schoonheidssalon gaat het advies op gebied van beauty en verzorging nog een stapje verder en kunnen we echt een meerwaarde bieden door goed naar de wensen en eventuele klachten van de klant te luisteren. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door de jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat mijn team de klanten optimaal kan blijven adviseren gezond, fit en stralend te blijven’’, aldus Eldert Pijl.

Drogist Bewust Beter verwelkomt deze jonge ondernemer en is blij dat het vak ook voor de jongere ondernemers aantrekkelijk kan blijven. Ondernemers die de gezondheid van de klanten hoog in het vaandel hebben. Eldert vertelt enthousiast over de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter: “Eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen! Met een prijsvechter naast me, wil ik me focussen op een goed en gezond advies, dit kan met de back-up en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten en houden wij de focus op advies en verkoop.’’

Drogist Bewust Beter is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. De formule biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met Drogist Bewust Beter onderneem je lokaal met een complete ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

[box]Ondernemen bij Drogist Bewust Beter? Klik dan hier voor meer informatie.[/box]
×