Drogisterij en apotheek onder één dak

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Apotheek Delta
Apotheek Delta in Harskamp heeft er sinds kort ook een drogisterij bij. Een apotheek en een drogisterij onder één dak: het is een concept dat steeds meer terrein wint. In apotheek – en drogisterijland komt men blijkbaar tegemoet aan de veranderende wensen en eisen van de consument. Zich beter en gezonder voelen en er beter uitzien gaan steeds meer hand in hand.

Deskundig advies
Edwin de Frankrijker (eigenaar van Delta apotheek en D.I.O. drogisterij Delta te Harskamp): “Voor ons werkt de combinatie apotheek/drogisterij positief. Wij bedienen een gebied van 3 dorpen (Harskamp, Otterlo, Wekerom). Wij merken dat de cliënt die een recept komt afhalen vaak meteen doorloopt om drogisterijartikelen te kopen. Vaak gaat het dan om OTC geneesmiddelen en verbandmaterialen. Wij kunnen dan deskundig advies geven. In de drogisterij geven we dus advies met de kennis van een apotheker. Daarmee onderscheiden wij ons echt van een reguliere drogisterij en dit wordt door de klant op prijs gesteld.”

lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 1 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.