Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogisterij Yvonne gaat verder als Drogist Bewust Beter

Yvonne, eigenaresse van drogisterij Yvonne in Stratum, heeft haar winkel heropent onder de naam Drogist Bewust Beter. De drogist is op 1 mei jl. onder de nieuwe formulenaam heropent.

Yvonne is al 22 jaar zelfstandig drogist en leidt de winkel al 17 jaar. De drogisterij zit zelf al 70 jaar in Eindhoven en is bekend bij de lokale bevolking. De drogisterij wordt gewaardeerd om de goede adviezen en de persoonlijke aandacht die zij de klanten geven.

Alle medewerkers zijn gediplomeerd en kunnen de klant dus voorzien van het juiste advies. Ook hebben zij trainingen gevolgd op het gebied van mineralen, vitamines en voedingssupplementen. Jaarlijks volgt het personeel scholing en cursussen zodat hun kennis niet verwatert.

Nu de keuze is gemaakt om over te gaan tot een Drogist Bewust Beter hoopt Yvonne haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Doordat er maar liefst bijna 32.000 mensen in de wijk wonen en de drogisterij nu gebruik maakt van het onderscheidend vermogen van de formule ziet Yvonne de toekomst positief in.

Yvonne is tevreden met de samenwerking met UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is eindelijk weer ruimte om lokaal te ondernemen! Met een prijsvechter naast me is de focus op een goed en gezond advies key! Met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter krijgen wij meer tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop”, aldus Yvonne.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Drogist Bewust Beter![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×