Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dstrezzed start uitrol Nederland: create your own brotherhood

Ben jij die gedreven ondernemer met een passie voor mode? Sta je te popelen om jouw eigen winkel te openen en deel uit te maken van een groeiend merk? Let’s create a global brotherhood together! Dstrezzed is op zoek naar enthousiaste en creatieve ondernemers die bij willen dragen aan het realiseren van de groeiambities van de formule.

Als franchisenemer van Dstrezzed krijg je de kans om zelfstandig te ondernemen, met de ondersteuning en begeleiding van een hechte community. Dstrezzed gelooft in het delen van successen en het samen streven naar nieuwe doelen. Met een aantrekkelijk verdienmodel en ondersteuning op het gebied van locatiekeuze, winkelinrichting, training en marketing, bieden we jou de tools om jouw eigen Dstrezzed store te runnen op een manier die bij jou past.

Bij Dstrezzed draait het niet alleen om mode, maar ook om de beleving van het merk en de aandacht voor onze klanten. Onze winkels, gevestigd in monumentale panden op high-end locaties, ademen een unieke sfeer uit met oog voor detail en natuurlijke materialen. Als franchisenemer krijg je de kans om deze unieke ervaring te bieden aan jouw klanten, terwijl je profiteert van een exclusief werkgebied en een breed assortiment aan herenmode.

Let’s create a global brotherhood together

In onze brotherhood streven we naar loyaliteit en transparantie: alleen zo kunnen we samen de best mogelijke garderobe voor de moderne gent creëren. Samen met fabrikanten, leveranciers en het Dstrezzed team werken we aan een duurzamere toekomst voor de mode-industrie. Als franchisenemer maak je deel uit van deze community, waarbij jouw ervaring in de mode/retail, jouw energie voor het merk en jouw ondernemerschap de basis is van het succes van jouw Dstrezzed store.

Herken jij jezelf in dit profiel? Ben jij klaar om samen met Dstrezzed te groeien en bij te dragen aan een betere wereld? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden in jouw stad of regio te bespreken!

 

Ontvang gratis meer informatie over Dstrezzed

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Dstrezzed

×