Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ (Donuts) nu ook te eten langs de snelweg

Na de exclusieve samenwerking met supermarktketen Jumbo, blijft de Amerikaanse donutketen niet stil zitten. Wegrestaurant De Lucht aan snelweg A2 bij Den Bosch krijgt er een vestiging van de donutformule bij. De nieuwe Dunkin’ store opent op 28 september om 08.00 de deuren van zijn 22ste vestiging.

Locatie

De nieuwe store van Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts) is een to go vestiging, waar ook koffies en donuts genuttigd kunnen worden op het terras. De komst van de nieuwe store vormt een aanvulling op het huidige aanbod van De Lucht wegrestaurants. “Dunkin’ is de perfecte aanvulling op onze totaalbeleving die we de klanten onderweg willen bieden met de restaurants, aldus Jan Willem Boot, eigenaar van wegrestaurants De Lucht.” Naast Dunkin’ worden ook de formules van Burger King, La Place, Starbucks en Subway aangeboden aan de snelweg van de A2.

Opening

Het gehele assortiment van dranken en donuts zal 7 dagen per week van 07.00 tot 22.00 uur beschikbaar zijn. De opening van de vestiging zal traditiegetrouw gepaard gaan met een ludieke actie, waarbij de eerste 100 klanten beloond worden met een jaar gratis donuts.

Voor iedereen bereikbaar

“Ons doel is om ervoor te zorgen dat Dunkin’ voor iedereen in Nederland bereikbaar is en iedereen de mogelijkheid te geven om te genieten van onze heerlijke koffie’s en donuts. Niet alleen via onze centrum vestigingen, pop-up’s en supermarkten, maar ook onderweg”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

×