Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ gaat samenwerking aan met Thuisbezorgd.nl

Vanaf 22 oktober is de Amerikaanse fastfoodketen Dunkin’ weer beschikbaar op Thuisbezorgd.nl in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum. De producten van de keten zullen met de elektrische fiets bezorgd worden. De bezorgservice zal een breed assortiment aan donuts beschikbaar stellen om uit te kiezen. Koffie en thee producten zijn ook te bestellen. Dit is nieuw en dus natuurlijk wel een uitdaging om het warm bij de klanten af te leveren.

“De samenwerking met Thuisbezorgd zorgt ervoor dat onze klanten nu ook thuis of op kantoor kunnen genieten van onze koffie en donuts. Het is voor ons een logische keuze om met de populaire bezorgservice van Thuisbezorgd.nl samen te werken. Zo zijn we ervan verzekerd dat onze donuts en koffies vers en verantwoord worden bezorgd.” aldus managing director, Roberto Fava van Dunkin’.

Afgelopen jaar opende Dunkin’ de eerste Nederlandse franchise vestiging in de hoofdstad. Hierna opende zij ook vestigingen in Utrecht, Hilversum, Eindhoven, Tilburg, Amstelveen en Roermond.

“Wij zijn enorm blij dat Dunkin’ Donuts deze stap samen met ons zet. Als grootste bezorgservice in Nederland en Europa hebben wij veel ervaring met het bezorgen van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen. We kijken erg uit naar de partnership en vinden dit een goede aanvulling op het aanbod via het platform van Thuisbezorgd.nl.” aldus Joey Bloemendal, head of sales van Thuisbezorgd.

×