Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ gaat samenwerking aan met Van der Valk

De koffie en donuts van Dunkin’ zijn nu ook verkrijgbaar in de hotels van Van der Valk. In 2020 is er al een pilot uitgevoerd op de parkeerplaats van een Van der Valk-vestiging. Na dit succes zijn er in mei jl. nog drie vestigingen geopend in de Van der Valk vestigingen in Amersfoort, Ridderkerk en Uden.
Het eerste initiatief

Het eerste initiatief voor de samenwerking met Van der Valk is genomen door Charles Veerkamp. Hij heeft in 2020 een franchisevestiging geopend van Dunkin’. Nu is hij ook franchisenemer van de pop-up vestiging in Uden. Door Dunkin’ Delivery is het mogelijk online te bestellen en vervolgens bij een participerende Van der Valk-vestiging af te halen.

Verdere uitrol

Er staan nog drie pop-up stores van Dunkin’ op de planning in Oosterhout, Tiel en Breukelen. “Er komen binnenkort nog drie pop-up stores bij. Eerst buiten, bij slagen van deze projecten krijgt de verkoop van Dunkin’-producten binnen in de lobby een vervolg”, aldus Roberto Fava, horeca adviseur, aan Misset Horeca. Masterfranchisenemer van Dunkin’ in Nederland, Nabil Besali, ziet de samenwerking met Van der Valk positief in. “En al helemaal met het snelle schakelen in deze tijd om de Dunkin’ vestigingen bij hun onder dak te kunnen openen.”

Dunkin’

Dunkin’, voorheen bekend als Dunkin’ Donuts, bestaat sinds 1950. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan twaalf duizend winkels in 45 landen is Dunkin’ een grote speler in de donut en koffie-branche.

×