Dunkin’ opent eerste van vijftien vestigingen in België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Dunkin’, voormalig Dunkin’ Donuts, opent op 17 juni voor het eerst haar deuren in België. De nieuwe vestiging is te vinden op de Keyserlei 49 in Antwerpen. De opening wordt grootst gevierd met verschillende openingsacties. Daarnaast is het nu al mogelijk om Dunkin’s assortiment online te bestellen, dit kun je dan tijdens de opening ophalen in de nieuwe vestiging.

De Amerikaanse donut- en koffiegigant kondigde onlangs al aan een tweede franchiseovereenkomst te hebben getekend met Amba Douad B.V. waarin afspraken staan over de komst van vijftien Belgische vestigingen. De eigenaren van Amba Douad B.V. hebben veel ervaring binnen de retail- en horecabranche en zijn ook verantwoordelijk voor de (succesvolle) groei van Dunkin’ in Nederland.

“We zijn blij ons merk uit te mogen breiden naar België en dat mag groots gevierd worden. We denken dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument. De vestiging in Antwerpen is de perfecte uitvalsbasis voor onze verdere groei in België.” Aldus Nabil Besali, master franchiseondernemer Nederland en België.

Bezorgservice

Het restaurant is zeven dagen per week, 365 dagen per jaar van 07:00 tot 23:00 geopend. De donuts kunnen ook besteld worden door mensen buiten Antwerpen, vanaf 15 juni is het namelijk mogelijk om via de website van Dunkin’ België donuts te bestellen om thuis te laten bezorgen. Op de webshop is meer informatie te vinden over in welke postcodegebieden en op welke dagen er bezorgd wordt.

Openingsacties

De opening van Dunkin’ Antwerpen wordt groots gevierd met verschillende openingsacties. Zo krijgen de eerste 100 bezoekers een jaar lang gratis donuts en krijgen bezoekers een gratis donut en kleine warme drank als ze de Dunkin’ NL/BE app downloaden en Dunkin’ op Instagram volgen.

Over Dunkin’

Dunkin’, voormalig Dunkin’ Donuts, is opgericht in 1950 en is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ restaurants die zijn gevestigd in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

 • IBRAHIM ALSHAER

  Geachte

  Mijn naam is Ibrahim Alshaer en ik neem contact met u op, om een franchise voor uw producten en diensten in de Dunkin Donates te verkrijgen.
  Ik wil je laten weten dat ik al eerder met Dunkin heb gewerkt toen ik in 1997 student was in Dubai.
  Ik heb veel ervaring met supply chain management. Ik werkte ook voor de Amerikaanse merknamen als Domino’s & CAT.
  Ik hoor dat u in België begint en het eerste filiaal in Antwerpen hebt geopend. Ik ben erg blij om het eerste filiaal voor Dunkin eindelijk in België te zien. Tegelijkertijd ben ik erg geïnteresseerd om franchisenemer te worden in één van de steden in vlqqnderen zoals Gent of Leuven.
  Ik denk dat dit initiatief voor ons beiden winstgevend zou zijn. Voor u is het een geweldige kans om de merkherkenning te vergroten door uw bereik uit te breiden tot onbekende gebieden. U gaat samenwerken met een sterke speler die de markt goed kent en ruime ervaring heeft in het managen van operaties. Voor mij is het bijna een risicovrije onderneming gezien de reputatie van uw merk.
  Mocht u interesse hebben om zo’n samenwerking te verkennen, laat het me weten. Ik heb bij brief ons bedrijfsprofiel gevoegd, evenals andere documenten over ons bedrijf.

  Ik kijk uit naar uw antwoord,

  Met Vriendelijke groet,
  Ibrahim Alshaer
  0032 488 32 85 88
  Ibrahim.Alshaer@outlook.be

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.