Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ opent eerste van vijftien vestigingen in België

Dunkin’, voormalig Dunkin’ Donuts, opent op 17 juni voor het eerst haar deuren in België. De nieuwe vestiging is te vinden op de Keyserlei 49 in Antwerpen. De opening wordt grootst gevierd met verschillende openingsacties. Daarnaast is het nu al mogelijk om Dunkin’s assortiment online te bestellen, dit kun je dan tijdens de opening ophalen in de nieuwe vestiging.

De Amerikaanse donut- en koffiegigant kondigde onlangs al aan een tweede franchiseovereenkomst te hebben getekend met Amba Douad B.V. waarin afspraken staan over de komst van vijftien Belgische vestigingen. De eigenaren van Amba Douad B.V. hebben veel ervaring binnen de retail- en horecabranche en zijn ook verantwoordelijk voor de (succesvolle) groei van Dunkin’ in Nederland.

“We zijn blij ons merk uit te mogen breiden naar België en dat mag groots gevierd worden. We denken dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument. De vestiging in Antwerpen is de perfecte uitvalsbasis voor onze verdere groei in België.” Aldus Nabil Besali, master franchiseondernemer Nederland en België.

Bezorgservice

Het restaurant is zeven dagen per week, 365 dagen per jaar van 07:00 tot 23:00 geopend. De donuts kunnen ook besteld worden door mensen buiten Antwerpen, vanaf 15 juni is het namelijk mogelijk om via de website van Dunkin’ België donuts te bestellen om thuis te laten bezorgen. Op de webshop is meer informatie te vinden over in welke postcodegebieden en op welke dagen er bezorgd wordt.

Openingsacties

De opening van Dunkin’ Antwerpen wordt groots gevierd met verschillende openingsacties. Zo krijgen de eerste 100 bezoekers een jaar lang gratis donuts en krijgen bezoekers een gratis donut en kleine warme drank als ze de Dunkin’ NL/BE app downloaden en Dunkin’ op Instagram volgen.

Over Dunkin’

Dunkin’, voormalig Dunkin’ Donuts, is opgericht in 1950 en is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ restaurants die zijn gevestigd in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

×