Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ opent flagshipstore in Den Haag

Één van de grootste coffee and baked goods merken Dunkin’, zal op Donderdag 20 december 2018 haar flagshipstore en laatste vestiging van dit jaar openen in Den Haag. Dit zal de grootste vestiging van Dunkin’ zijn in Nederland: de oppervlakte zal 270 m2 bedragen en twee etages beslaan.

De traditie bij openingen van de Dunkin’ formule is om een ludieke actie te organiseren. Dit keer zullen de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen. De vestiging in Den Haag zal ook de eerste zijn waar er een uitgebreid ontbijt zal worden geserveerd.

Achttiende vestiging

“De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag. Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’  in Nederland.

Een aantal maanden geleden werd bekend dat de Dunkin’ Donuts verder zou gaan onder de naam Dunkin’. https://denationalefranchisegids.nl/franchisenieuws/dunkin-donuts-verder-als-dunkin/

Over Dunkin’

Dunkin’, opgericht in 1950, is één van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, Ijsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Dunkin’ voorziet ruimte voor 160 vestigingen in Nederland. Ideale locaties voor een Dunkin’ vestiging zijn scholen, tankstations en ziekenhuizen. Achter de schermen wordt ook gesproken met grote retail organisaties, voor het openen van eventuele shop-in-shops.

×