Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ opent pop-up Store in Zoetermeer

22 augustus 2019
Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Zoetermeer. De pop-up Store opent op 28 augustus 2019 om 8.00 uur aan de Westerwaarts en zal een jaar op deze locatie blijven. Hierna wordt een definitieve vestiging geopend op een andere locatie in het stadscentrum.

Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven en Tilburg geopend. In augustus is Zoetermeer aan de beurt, waar Dunkin’ een pop-up Store zal openen aan de Westerwaarts 22. Het uitgangspunt is dat de koffie- en donutketen zich na een jaar op een andere locatie definitief in het centrum zal vestigen.

“Het was al heel lang onze wens om een Dunkin’ Store in Zoetermeer te openen, maar de zoektocht naar een geschikt pand bleek nogal een klus. Uiteindelijk hebben we besloten het heft in eigen hand te nemen en eerst een tijdelijke pop-up store te openen. Na een jaar hopen we een pand voor een definitieve vestiging te hebben gevonden, zodat Zoetermeerders kunnen blijven genieten van onze heerlijke koffie en donuts”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies.

×