Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie breidt uit naar 31 vestigingen in 2024 en heropent stationslocatie in Tilburg.

eazie, bekend om zijn gezonde wokgerechten, verse smoothies en voedzame salades, blijft groeien in Nederland. Shunli Huang, medeoprichter van eazie, spreekt vol enthousiasme over deze ontwikkeling: “Onze missie is om gezonde voeding toegankelijk te maken voor iedereen, en de heropening van onze locatie op station Tilburg is een belangrijke stap in die richting. Stationslocaties zijn voor ons een perfecte match. Hier hebben wij de mogelijkheid om dagelijks duizenden reizigers te voorzien van een gezonde maaltijdoptie.”

Feestelijke heropening in Tilburg

De heropening van de vestiging in Tilburg werd gevierd met een feestelijke ceremonie. Rob Wolfs, directeur van eazie, benadrukt het belang van deze locatie: “Station Tilburg is een strategische locatie voor ons. Het station is een belangrijk knooppunt voor reizigers en biedt ons de mogelijkheid om een breed publiek te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat deze vestiging een groot succes zal worden en kijken ernaar uit om samen te werken met gemotiveerde franchisenemers die onze passie voor gezond eten delen.”

Strategische samenwerking met NS Stations

Ook Robert van der Lee, stationsmanager van NS Stations, is verheugd over de terugkeer van eazie op station Tilburg. “We zijn altijd op zoek naar partners die onze stations aantrekkelijker maken voor reizigers. eazie past perfect in dit plaatje met hun focus op gezondheid en snelheid. We zijn blij om ze weer te verwelkomen en zijn ervan overtuigd dat de reizigers deze toevoeging zullen waarderen.”

Uitgebreide ondersteuning voor franchisenemers

De franchiseformule van eazie staat bekend om zijn uitgebreide ondersteuning en training, waardoor franchisenemers goed voorbereid aan de slag kunnen. Shunli Huang benadrukt de voordelen voor nieuwe franchisenemers: “Bij eazie geloven we in het bieden van uitgebreide ondersteuning aan onze franchisenemers. We willen dat ze succesvol zijn en zien hen als een verlengstuk van ons merk. Door hen te voorzien van de juiste tools en kennis, zorgen we ervoor dat ze hun bedrijf met vertrouwen kunnen runnen.” Het bedrijf biedt begeleiding op het gebied van operationeel management, marketing en financiën, wat de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Deel mee in het succes van eazie

Met een sterke focus op gezonde voeding, strategische locaties en uitgebreide ondersteuning voor franchisenemers, blijft eazie een aantrekkelijke optie voor iedereen die een succesvolle onderneming wil starten. “We nodigen iedereen uit om meer te leren over onze franchiseformule en hoe zij kunnen bijdragen aan onze missie om gezonde voeding toegankelijk te maken voor iedereen,” besluit Rob Wolfs.

Bent u geïnspireerd door het succesverhaal van eazie en wilt u meer weten over de mogelijkheden om franchisenemer te worden? Bekijk dan snel de details op deze pagina en vraag meer informatie aan d.m.v. onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over eazie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

eazie

×