Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eazie gaat samenwerking aan met influencers!

Onlangs zijn er drie unieke poké bowl varianten ontwikkeld door healthy food franchiseketen eazie. Met haar verfrissende blik heeft eazie in plaats van de traditionele sushi rijst gekozen voor quinoa, wat een nóg gezondere basis is én minstens net zo lekker. Een poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaii en spreek je uit als po-kay.

De poké bowl is eigenlijk de perfecte maaltijd in ons toch vaak drukke leven; lekker én gezond door de vele verse ingrediënten! Je kunt het dan ook eigenlijk niet vaak genoeg eten; als lunch, diner of als snelle maaltijd voor of na het sporten. De traditionele poké bowl bestaat uit blokjes vis en diverse ingrediënten uit de Aziatische keuken die je veel op Hawaii ziet. Door al deze verschillende verse ingrediënten ziet de bowl er niet alleen aantrekkelijk uit, maar is het ook een ware smaakexplosie. Voor gasten die geen fan zijn van vis is naast zalm gekozen voor een vegetarische variant en een variant met heerlijk zachte chicken wakadori.

Net zo uniek is de manier waarop eazie de poké bowl onder de aandacht brengt van haar doelgroep; eazie is hiervoor een samenwerking aangegaan met drie bekende Influencers die elk op eigen wijze de gerechten onder de aandacht hebben gebracht via Instagram story’s, facebook en blogs:

  1. Teni bekend van Fitbeauty blogs
  2. Jordi bekend van Fit Dutchies blogs
  3. Kelly bekend van Goodfoodlove blogs

Ben je gek op healthy food en maak jij het gasten graag naar hun zin? Dan is dit je kans! Sluit je aan bij een partij zonder opstart problemen. Met 17 vestigingen én heel veel ervaring helpt eazie jou aan een vliegende start! Waar wacht je nog op: klik hier voor meer informatie.

×