Eazie opening Rotterdam trekt rij van langer dan 100 meter

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 4 april jl. opende franchiseformule eazie een nieuwe vestiging aan de Korte Lijnbaan te Rotterdam. De opening zorgde voor een rij van meer dan 100 meter. Voor de opening van de vestiging werd er door de franchisenemer Hung 500 gratis wok maaltijden uitgedeeld.

Hung vertelt: “We zochten naar een manier om de opening samen met onze eazie fans te vieren. Zo ontstond het idee om gratis wokmaaltijden weg te geven”. “ Sommige fans stonden soms een halfuur in de rij maar dat hadden ze er voor over”, aldus eazie fan Naomi.

Hung zegt verder: “Vooral onze fans wil ik een groot compliment geven. Door het grote aantal dat op de opening is afgekomen ontstond er een lange rij. Toch was de sfeer ontzettend goed. Het was heel gezellig. Ik ben echt trots op onze fans en natuurlijk ook op mijn medewerkers die alle gasten hebben geholpen!”

Op de vraag wat eazie zo geliefd maakt bij de klanten heeft de franchisenemer het volgende antwoord: “Onze gasten vinden het fijn dat ze voor een aantrekkelijke prijs een erg lekkere en gezonde maaltijd krijgen, boordevol verse groenten. Zo bereiden onze koks binnen enkele minuten een heerlijk gevulde wrap, maaltijdsalade of wokmaaltijd. Ook onze verse bereide smoothies zijn altijd erg in trek.”

 

Spreekt het fresh en healthy concept jou ook aan? Wil jij je eigen eazie openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website