Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie opent 24e vestiging in Breda

30 september 2019

Vanaf 1 oktober opent healthy food restaurantketen eazie haar deuren in Breda. Deze 24e vestiging opent in de pas vernieuwde Houtmarktpassage. Liefhebbers van gezonde en smaakvolle maaltijden schuiven bij deze vestiging 7 dagen per week aan in het restaurant of nemen maaltijden mee naar huis. Op korte termijn is het ook mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen.

Aziatische roots

Eazie werd in 2004 opgericht met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Vanuit haar Aziatische roots gelooft eazie dat gezond en lekker eten de basis vormen voor een gelukkig leven. Deze Aziatische leer voert eazie dan ook door in haar concept. Alle wokmeals, wraps, salades en smoothies worden à la minute bereid met verse ingrediënten, die de gast zelf heeft uitgekozen. In 2018 voorzag de restaurantketen maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders van haar gerechten. Onlangs werd de franchiseformule door GfK verkozen tot ‘Beste fastservice formule van Nederland’.

Houtmarktpassage

De Houtmarktpassage in het hart van het centrum in Breda heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Niet alleen de uitstraling én sfeer zijn in een nieuw jasje gestoken, ook de winkels die zich in de passsage bevinden passen helemaal bij het moderne concept. Eazie denkt op de hongerige Bredanaars in dit gebied in te kunnen spelen door verse en gezonde maaltijden aan te bieden. Het 24e filiaal vestigt zich op de hoek van de Houtmarktpassage bij de ingang aan de Oude Vest.

×